Nieuws Limburg Itzu zet eerste stapjes over de grens

Itzu zet eerste stapjes over de grens

Itzu zet eerste stapjes over de grens

Itzu, de Belgische HR- en facilitaire talentpartner met Limburgse roots, investeert in een gloednieuwe vestiging vlak over de grens in Sittard. De dienstengroep van Louis Kemps, Luc Lormans en Koen Janssen zet hiermee de eerste stap in het actief betreden van de HR-markt in Nederland.

“Met Itzu zijn we ondertussen in België uitgegroeid tot een nationale speler op het vlak van Talent Recruitment en Talent Management”, steekt de COO van Itzu Jobs, Toby Wauters van wal. “Van oorsprong hebben we onze wortels in Belgisch Limburg, maar we hebben de voorbije jaren sterk getimmerd aan de uitbreiding van ons kantorennetwerk in heel België en beschikken nu over een nationale dekking. Onze volgende ambitie is nu om een sterk merk in Nederland uit te bouwen. Sittard geeft ons door de centrale ligging een mooie uitvalsbasis om alvast de Nederlands Limburgse markt te betreden.”

Na Koen Thissen heeft ook Natasja Jongen besloten om Itzu Jobs NL gestalte te geven. Als ondernemers vormen zij het operationele directieteam in Nederland. “Dankzij onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, de gedeelde kernwaarden en footprint in de Limburgse arbeidsmarkt zijn we ervan overtuigd dat we samen met Itzu de juiste mix gevonden hebben om de Nederlandse ambities verder vorm te geven”, aldus Koen Thissen en Natasja Jongen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.