itzu zingt

Itzu zingt 2.500 euro bijeen voor goede doel

Itzu, de dienstengroep waartoe de bedrijven Tobasco, Ucare, Service Net en SalesForYou behoren, organiseerde onlangs een Itzu Café in de tuin van hun hoofdkantoor in Hasselt. Er werd 2.500 euro ingezameld voor het goede doel.

“Met het Itzu Café willen we ons steentje bijdragen en iets terug geven aan de maatschappij”, aldus Koen Janssen en Luc Lormans, afgevaardigd bestuurders van Itzu. Er waren meer dan 130 collega’s, kennissen en vrienden die kwamen genieten van een pasta- en burgerbuffet en van de wijnbar. “We zijn dan ook erg fier dat we op zo’n mooie opkomst konden rekenen en 2.500 euro kunnen schenken aan Een Hart voor Limburg, het Fonds Zuster Jeanne Devos en Non-Profit Belgium."

De live muziek tijdens het Itzu Café werd gebracht door de aanwezigen. “De muzikale talenten onder ons konden zich namelijk helemaal uitleven in onze karaokebar. Ook dat was een groot succes”, aldus Louis Kemps, afgevaardigd bestuurder van Itzu. “We hadden nooit gedacht dat we met ons ‘zangtalent’ nog iets kon doen voor het goede doel...”