jackyenrob-300×199-1

Jacky Dreesen neemt EPA in Opglabbeek over

Het Opglabbeekse installatiebedrijf EPA is overgenomen daar Jacky Dreesen uit Diepenbeek. Hij wordt daarin gesteund door de RKW-holding van de Limburgse familie Vanherle. EPA was voordien in handen van het echtpaar Rob en Lou Princen.

Jacky Dreesen (45) en RKW-Holding kopen elk de helft van de aandelen van EPA (voluit Elektro-Processing en Automatisatie). Het akkoord is woensdagavond afgerond. De oprichters Rob en Lou Princen (bijna 65) hebben geen opvolgers, op deze manier is de toekomst van het 22-jarig bedrijf verzekerd. Rob en Lou Princen blijven een paar maanden aan boord bij EPA om de overgang te begeleiden. De kmo telt 35 medewerkers en haalt een omzet van 4 tot 5 miljoen euro per jaar.
De nieuwe ceo Jacky Dreesen kan bogen op een ruime ervaring in de wereld van de elektro-installaties. Van 2004 tot 2010 werkte hij voor Fabricom en leidde hij onder meer het bedrijf Aandrijftechniek Vanneste in Roeselare. Voordien was hij onder meer aan de slag als general manager van Conveyor Services Genk, bij Monroe in Sint-Truiden en BASF in Antwerpen.
[caption id="attachment_5301" align="alignnone" width="300" caption="Jacky Dreesen (links) en Rob Princen."][/caption]