Nieuws Limburg Jaga-personeel 1 dag in verkoop

Jaga-personeel 1 dag in verkoop

Jaga-personeel 1 dag in verkoop

Omwille van de crisis hebben bedienden en arbeiders bij radiatorenfabrikant Jaga een hele tijd in een regime van 4/5 gewerkt. Nu de conjunctuur terug aantrekt, gaan ze weer voltijds aan de slag, maar de 5de dag draaien ze allemaal mee in de verkoop. “De mensen van de boekhouding, de aankoop en ik… allemaal gaan we één dag per week klanten bezoeken en de verkoop stimuleren,” zegt Communication Manager Anneleen Jacobs. “Een hele interessante ervaring, die zorgt voor afwisseling en nieuwe inzichten.”

Jaga heeft het overigens niet zo slecht gedaan in 2009 met een omzet van 57,2 miljoen en een winst van 100.000 euro. “Dat komt ook omdat de grote investeringen enkele jaren geleden gebeurd zijn, en we het op dat vlak nu iets kalmer aan kunnen doen,” legt Anneleen Jacobs uit. “We zien ook de toekomst positief tegemoet. Mr. Kriekels is pas naar Argentinië en Brazilië  vertrokken om enkele projecten te concretiseren voor architect Torcello. Het gaat om 2 torens in Zuid-Amerika en één in China. En verder hopen we ook dat de regeringsvorming in Nederland spoedig op toerental komt, want daar zijn veel projecten overheidsgestuurd, waardoor we daar momenteel wel klappen krijgen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.