JanGorissen_LiesbethLemmens_WimLenaers_lores

Jan Gorissen trekt de kar bij JCI Limburg

De Algemene Vergadering van JCI Limburg heeft Jan Gorissen aangesteld als voorzitter voor het werkingsjaar 2017. Daarnaast werden ook Wim Lenaers en Liesbeth Lemmens aangeduid als commissiedirecteur voor de twintigste editie van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer en de finale van de Vlaamse Jonge Ondernemer.

"2017 wordt voor JCI Limburg een bijzonder jaar", zo verduidelijkt kersvers voorzitter Jan Gorissen: “De voorbije jaren combineerden we de JCI Award steeds met een extra project, denk maar aan het Wereldrecord Speed Business Dating, [18-28] of The Jobdate. Dit jaar zetten we alle zeilen bij en organiseren we in Limburg maar liefst drie grote evenementen. Bovenop de Limburgse award, komt de verkiezing van de Vlaamse Jonge Ondernemer naar Limburg. De vijf provinciale winnaars nemen het tegen elkaar op in een spannende finale op 19 mei in Sint-Truiden.”

Jan Gorissen (professioneel actief bij Palmers) licht ook al een tipje van de sluier op over het derde project van JCI Limburg: “Onder de werktitel Capital Hill willen we start-ups, scale-ups en groeibedrijven in contact brengen met binnenlandse én buitenlandse investeerders. Capital Hill is voor ons een logisch vervolg aan de startersverhalen van [18-28] en Limburg Start Up. Zo dragen we als JCI heel concreet bij aan de groei van ondernemerschap in Limburg.”

Maar first things first: "Op woensdag 22 maart weten we wie de winnaar wordt van de twintigste editie van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer", aldus commissiedirecteur Wim Lenaers. “We gaan er een echte feesteditie van maken, waarbij we zowel de 19 oud- winnaars als onze vier genomineerden van 2017 extra in de kijker willen zetten. Het event blijft trouwens gratis, dankzij de steun van onze partners.”

Die vier genomineerden zijn Yoeri Severy (van het Alkense digitale projectbureau Yappa), Maarten Bostyn (van isolatiebedrijf Isola Belgium), Jan Everts (van machineverhuurder Interrent) en Lode Fastré (van online apotheek Farmaline).