Nieuws Limburg Jan Kriekels sr. overleden

Jan Kriekels sr. overleden

Jan Kriekels sr. overleden

Jan Kriekels senior, mede-stichter van verwarmingsproducent Jaga in Diepenbeek, is zaterdag op 91-jarige leeftijd overleden.

Jan Kriekels sr., de vader van huidig CEO Jan Kriekels jr, richtte samen met zijn broer Gaston, Jaga op in 1962. De naam van de radiatorenfabriek was een samenvoeging de eerste letters van beide voornamen. Beide broers waren installateurs en begonnen met een eigen productielijn omdat ze vonden dat er onvoldoende materialen voorhanden waren.

In de jaren ’80 gingen de broers hun eigen weg. Jan bleef bij Jaga en was de drijvende kracht achter de voortdurende groei van het bedrijf. Ook toen zijn zoon Jan junior de leiding had overgenomen, was de oprichter vaan in de fabriek te vinden en stak hij nog steeds een handje toe waar nodig. Zowel de machines als de mensen wisten hem uitermate te boeien.

Tot aan zijn overlijden toonde hij zich erg fier dat Jaga wist uit te groeien tot een internationale speler in de markt van verwarming, koeling en ventilatie.

De mogelijkheden tot rouwbetuiging zullen later door het bedrijf gecommuniceerd worden. Onze redactie drukt alvast haar medeleven uit aan de familie Kriekels en het voltallige team van Jaga.

Reageer op dit bericht

Reacties

Michael V. 2020-11-29 20:51:25

Innige deelneming vanwege het voltallige Monizze-team Michael van Huis

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.