Nieuws Limburg Jansen gaat vloeren en plafonds aan Amerikanen slijten

Jansen gaat vloeren en plafonds aan Amerikanen slijten

Jansen gaat vloeren en plafonds aan Amerikanen slijten

Building Group Jansen uit Meeuwen-Gruitrode (en Zonhoven…) wil de Noord-Amerikaanse markt gaan veroveren. CEO Nadia Jansen vertoeft momenteel in Chicago om afnemers te zoeken voor de klimaatplafonds die Jansen zelf heeft ontwikkeld. Ze wordt in de VS vergezeld door Sylvie Verhoeven, de COO van Jansen Products, het bedrijf dat verhoogde vloeren maakt. Ook dat productengamma zal aan de Amerikanen worden voorgesteld. Exportervaring heeft Jansen Products nochtans genoeg, aangezien het momenteel in 45 landen actief is.

BGJ plafonds“Het is tijd om voet aan wal te zetten aan de andere kant van de oceaan,” zegt Sylvie Verhoeven. Nadia Jansen vult aan: “Het zal even aftoetsen zijn of de Amerikaanse markt klaar is voor een ecologisch en innovatief product als onze klimaatplafonds. We zijn er wel vrij zeker van dat we indruk zullen maken door de combinatie van de verlichting, klimaatregeling, verluchting, geluid en zelfs geur die we in één estethisch product geïntegreerd hebben,” besluit Nadia Jansen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.