Nieuws Limburg Jansen (Hoeselt) investeert in digitaal machinepark

Jansen (Hoeselt) investeert in digitaal machinepark

Jansen (Hoeselt) investeert in digitaal machinepark

Drukkerij Jansen in Hoeselt, die met meer dan 40 jaar op de teller één van de gevestigde waarden is in de Limburgse drukkerijwereld, heeft nu ook de stap naar het digitale tijdperk gezet en flink geïnvesteerd in nieuwe machines.

“Hoewel we gespecialiseerd waren en blijven in offset-drukwerk, neemt de vraag toe naar een totaaloplossing, waarbij ook digitaal drukwerk complementair wordt aangeboden,” zegt zaakvoerder Jos Jansen. “Ook na al die jaren in het vak, blijven we ambitieus en willen we mee-evolueren met de noden van onze klanten. Vandaar de investering in digitale drukpersen. De kwaliteit van digitaal drukwerk is de laatste jaren zodanig verbeterd dat het nagenoeg evenwaardige producten aflevert. Vandaar dat we nu deze stap hebben gezet.” Bij Jansen werkt een tiental mensen. De omzet schommelt rond 2 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.