nadia jansen22

Jansen neemt grootste in de sector over

Voortaan maakt Sumi Smart & Connected Buildings, de nummer één in België inzake gebouwenautomatisering voor grote gebouwenbeheerders, deel uit van het Limburgse Group Jansen.

Sumi is actief in Building Automation, zeg maar het automatiseren, aansturen, controleren en optimaliseren van technieken in een gebouw, zoals elektriciteit, verlichting, zonnewering, poorten, HVAC, toegangscontrole en beveiliging. Dat alles wordt aangestuurd en beheerd via een platform.

“Vanuit eerdere samenwerkingen kennen we de sterktes van Sumi", zegt Nadia Jansen, CEO van Group Jansen. "Hun doorgedreven expertise, efficiëntie, no-nonsense aanpak en out-of-the-box-denken, steken er torenhoog bovenuit. Ook hun locatie is een interessante surplus. Dankzij onze nieuwe West-Vlaamse connectie verstevigen we onze geografische posities."

Daarmee wordt de Zonhovense bouwgroep nog meer een totaalaanbieder. “We voegen extra kracht op het vlak van automatisering toe aan onze vaste waardes", aldus nog Nadia Jansen. "Deze nieuwe samenwerking past perfect bij onze visie om ook in de toekomst stuk voor stuk 'places to be' te realiseren: ruimtes waar elke gebruiker optimaal functioneert, leeft, herstelt en geniet. Samen met Sumi zijn we klaar voor de toekomst!”.