Nieuws Limburg Jaraco neemt sectorgenoot over

Jaraco neemt sectorgenoot over

Jaraco neemt sectorgenoot over

De holding boven aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen (Opglabbeek) neemt ruwbouwaannemer Vanwynsberghe uit Diepenbeek over. Hierdoor groeit het aantal werknemers van de groep van 38 naar 60. “Dankzij deze overname kunnen we grotere en complexere projecten aan. In alle sectoren”, aldus zaakvoerder Geert Janssen.

“Met Vanwynsberghe halen we een aannemer in huis met veel kennis en expertise”, stelt Geert Janssen. “Een familiebedrijf met een goede naam in de markt. Op die manier versterken we voor onze klanten onze grip op de kwaliteit en timing van hun project.” Hiermee vergroot ook het werkterrein van Jaraco. “Waar Vanwynsberghe veel ervaring heeft in de residentiële sector, focussen wij ons op totaaloplossingen in staal- en betonbouw. Een mooie aanvulling dus.”

Een win-win voor beide partijen. “Inderdaad, want voor Vanwynsberghe zelf betekent deze overname een constante en zekere instroom van nieuwe projecten”, stelt Geert Janssen. “En een grote stap vooruit in het BIM- en Lean-verhaal. Het zijn twee vragen die steeds luider klinken vanuit de markt, en waar we bij Jaraco de afgelopen jaren hard op hebben ingezet.”

Vanwynsberghe blijft ook na de overname onder eigen naam actief. “De komende maanden gaan we onze manier van plannen, coördineren en communiceren op elkaar afstemmen”, stelt de zaakvoerder van Jaraco. “Daarom zijn we dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die mee hun schouders onder dit nieuwe project willen zetten en verder mee willen groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.