Nieuws Limburg Jarig Ovidias smelt samen met Wijnkasteel

Jarig Ovidias smelt samen met Wijnkasteel

Jarig Ovidias smelt samen met Wijnkasteel

Chocolatier Ovidias uit Hoeselt viert feest. Voor de veertigste verjaardag is de pralinemaker in zee gegaan met het Wijnkasteel van Genoelselderen. Het resultaat is een feestpraline op basis van Chardonnay: de Chardonnay Sublime.

In de zoektocht naar de feestsmaak voor zijn jubileumpraline kwam Ovidias, dat jaarlijks liefst 72 miljoen pralines produceert, uit bij het Wijnkasteel van Genoelselderen (Riemst). De Limburgse topbedrijven sloegen de handen in elkaar. “Samen perfectioneerden we de smaak van de Chardonnay Sublime, een roompraline die een match is tussen de Belgische chocolade van Ovidias en de frisse smaak van de Chardonnaydruif van het Wijnkasteel”, verduidelijkt Miet Vangertruyden, tweede generatie van het familiebedrijf.

Research
Aan de ontwikkeling ging een jaar research vooraf. “De vulling is ontwikkeld op basis van een lekker glas bubbels, waar veel proeverijen aan vooraf gingen”, stelt Marco Turcatto van Ovidias, dat trouwens alleen werkt met huisgemaakte vullingen. Ook aan de verpakking van de Chardonnay Sublime is extra aandacht besteed: de praline wordt gepresenteerd in een feestelijk wijnkistje. De vulling is verkrijgbaar in bonbons met bruine, witte en zwarte chocolade. Een uniek product, helemaal Made in Limburg!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.