Time flies while you’re having fun… Giuliano Bruno stapte 10 jaar geleden in de horeca. Samen met zijn toenmalige vennoot investeerde hij bijna één miljoen euro in de aankleding van een Italiaans restaurant in Maasmechelen Village. Het concept groeide al snel uit tot een succes.
Lees ook: Nieuwe Italiaan investeert bijna 1 miljoen euro.
Onder de naam Giuliano werden er nieuwe vestigingen geopend in Hasselt, Genk en Gent. Bedoeling is om via franchise nog meer restaurants op de kaart te zetten, zowel in binnen- als buitenland. Op de oorspronkelijke locatie in Maasmechelen worden intussen recordcijfers neergezet. In 2023 werden er bij Giuliano in Maasmechelen Village 170.000 klanten ontvangen, die samen 63.000 pizza’s en 81.000 pasta’s bestelden. (Over de totale keten heen verdrievoudigen de cijfers ongeveer)
Intussen blijft Giuliano sleutelen aan de verdere optimalisering van het aanbod, de beleving en de structuur van de onderneming. De klanten worden er heel regelmatig ontvangen door Giuliano zelf, zeker sinds hij zijn aandelen en verantwoordelijkheden bij de familiale Group Bruno (tanksstations en foodcorners) heeft overgedragen aan zijn broer en neefjes. Hij fungeert tevens als mentor van zijn managers Ramona, Massimo en Sandro, die deel uitmaken van de holdingstructuur boven Giuliano.
Om het tienjarig bestaan van de restaurantketen te vieren, werden onlangs de diverse partners die de bereikte mijlpalen van op de eerste rij hebben meegemaakt, uitgenodigd voor een groot feest. Daar kondigde Giuliano alvast aan om de investeringen in de uitbouw van de restaurantketen onverminderd verder te zetten.