Nieuws Limburg JBC slaat topman van lingeriebedrijf aan de haak

JBC slaat topman van lingeriebedrijf aan de haak

JBC slaat topman van lingeriebedrijf aan de haak

De kledingketen JBC heeft Lode Van Laere aangetrokken om de 140 winkels van JBC in België en Luxemburg te leiden. Dat schrijft De Tijd en is bevestigd door CEO Bart Claes van JBC.

Lode van LaereLode Van Laere is de schoonzoon van Herman Van de Velde, die jarenlang CEO was van het gelijknamige familiebedrijf en nu bestuursvoorzitter is van de lingeriefabrikant. Van Laere stond tot voor kort aan het hoofd van Intimacy, de kwakkelende Amerikaanse dochter van Van de Velde. Nu maakt hij dus de overstap naar de directie van JBC. “Die taken voor het aansturen van de winkels in België en Luxemburg zaten tot voor kort bij verschillende mensen,” legt Bart Claes uit. “Lode Van Laere wordt ook verantwoordelijk voor de integratie van de webshops en fysieke winkels. Het geeft mij de gelegenheid om mij meer toe te leggen op onze expansieplannen in Duitsland.” JBC heeft in 2013 de eerste winkels in Duitsland geopend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.