Nieuws Limburg JCI Award: 4 finalisten stellen zich voor in video!

JCI Award: 4 finalisten stellen zich voor in video!

JCI Award: 4 finalisten stellen zich voor in video!

Voor de 22ste keer reikt JCI Limburg de Award Limburgse Ondernemer van het Jaar uit. JCI staat voor Junior Chamber International. Het is een wereldwijd netwerk van ondernemende mensen, met als missie: jonge mensen aanzetten tot positieve veranderingen.

Ondernemerschap dat zorgt voor werkgelegenheid en welvaart is zo’n positieve verandering. Daarom wil JCI Limburg jonge, verdienstelijke ondernemers in de schijnwerpers zetten. Zo kunnen andere jonge mensen geïnspireerd worden om te ondernemen en de stap naar een eigen zaak te zetten.

JCI Limburg biedt met deze Award, en met het bijhorende netwerkevent, een platform aan waarmee het Limburgse bedrijfsleven ideeën kan uitwisselen, oude banden aanhalen en nieuwe smeden. Met dank aan de sterke samenwerking met LRM, de Provincie Limburg, de steden Hasselt en Genk, de werkgeversorganisaties en het onderwijslandschap in Limburg.

De JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer is een ondernemersprijs, geen ondernemingsprijs. Het is dus de zaakvoerder of eigenaar die persoonlijk genomineerd wordt, niet het bedrijf. Voor de toekenning van de prijs wordt onder meer rekening gehouden met de vier pijlers van JCI International: individu, internationalisme, gemeenschap en business.

Wij stellen u hier op Made In Limburg graag de vier finalisten voor in een parte videoboodschap. (in alfabetische volgorde):

Jochem Martens – Altrio

Maarten Onckelinx – VOS Technics

Filip Timmermans – Skilpod

Dimitri Vandormael – Hyperlane

De bekendmaking en de uitreiking van deze fantastische onderscheiding vinden plaats op woensdag 20 maart om 18u30 in CC Hasselt. Wil je erbij zijn, schrijf gratis in via deze link!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.