Nieuws Limburg Jean-Jacques Velkeniers is Master Marketeer

Jean-Jacques Velkeniers is Master Marketeer

Jean-Jacques Velkeniers is Master Marketeer

Hasselaar Jean-Jacques Velkeniers (46), voormalig Business Unit President West Europa bij AB InBev, wint prestigieuze titel Master Marketeer. Hiermee wordt zijn carrière van bijna 20 jaar bij de internationale bierbrouwer bekroond. Velkeniers kondigde een half jaar geleden aan dat hij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

De Master Marketeer Awards zijn een initiatief van BAM (Belgium Association of Marketing). Ze onderscheiden marketingprofessionals met een bijzondere verdienste in het vakgebied. Jean-Jacques Velkeniers is zo iemand. Voor AB Inbev was hij onder meer de drijvende kracht achter internationale campagnes voor meerdere merken, markten en productlanceringen.

In zijn dankwoord sprak de laureaat zijn appreciatie uit voor de teams waarmee hij jarenlang bij AB Inbev heeft samengewerkt. Velkeniers laat nog niet in zijn kaarten kijken over zijn volgende carrièrestap. Hij liet wel verstaan momenteel bezig te zijn met een tour van ondernemers binnen de Benelux.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

COVID-19
Lommel
Lommel

FDS wint 30% in coronajaar

FDS Promotions, het Lommelse bedrijf van Ad Fransen en Isabel De Somer, heeft een ijzersterk jaar achter de rug. Door… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.