Nieuws Limburg Jeff gaat solo en kiest voor eerlijke eenvoud

Jeff gaat solo en kiest voor eerlijke eenvoud

(Foto: Chris Nelis)

Jeff gaat solo en kiest voor eerlijke eenvoud

Na een mooie periode van 10 jaar als chef in het Genkse ’t Poorthuys, heeft Jeff Beyens zijn potten en pannen verhuisd naar een eigen zaak in het hartje van Diepenbeek. Het nieuwe avontuur krijgt de simpele naam Jeff, wat als letterwoord ook wordt uitgelegd als: Just Enjoy Fine Food.

Jeff Beyens deed vele jaren ervaring op in diverse topzaken en wist de afgelopen 10 jaar zijn stempel te drukken op de opmars van ’t Poorthuys in Bokrijk (gequoteerd met 13/20 in Gault&Millau). Nu kiest hij om zijn eigen weg te gaan met de opening van restaurant Jeff. De eerste service werd vorige week gedraaid in de Stationsstraat in Diepenbeek.

“Zowel met de keuken als het interieur gaan we terug naar de eenvoud”, legt Jeff Beyens uit. “Op het bord brengen we eerlijke -bij voorkeur lokale- seizoensproducten, die vooral herkenbaar moeten blijven. Geen complexe bereidingen dus, maar eenvoud en verfijning met een persoonlijke signatuur.” De zaak zelf straalt dezelfde eenvoud uit: “De aankleding, het servies, de meubelen: alles is simpel en moet ertoe leiden dat de klanten zich meteen thuis voelen”, aldus nog de chef, die van de eerste klanten al meteen lovende reacties mocht ontvangen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.