Nieuws Limburg Jeroen Reijnen is weg bij Solar Assistance

Jeroen Reijnen is weg bij Solar Assistance

Jeroen Reijnen is weg bij Solar Assistance

Jeroen Reijnen, sinds 2014 actief als Managing Director van Solar Assistance verkoopt zijn aandelen aan het Genkse investeringsfonds Groupmec. Op 1 februari verlaat hij ook het dagelijks bestuur en gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Solar Assistance werd destijds opgericht onder de naam Soleco Technics. Het bedrijf verzorgde het onderhoud, technische bijstand en de reiniging van de installaties die waren verkocht door Soleco van Bob Geerkens. Na het faillissement van Soleco ging de onderhoudsfirma op eigen kracht verder onder de naam Solar Assistance. Er werd tal van servicecontracten afgesloten bij klanten van diverse zonnepanelenleveranciers, in totaal zo’n 10.000.

De zetel van Solar Assistance verhuisde van Houthalen-Helchteren naar Genk toen in 2014 de jonge Genkse investeringsmaatschappij Groupmec het bedrijf overnam. Managing Director Jeroen Reijnen werd minderheidsaandeelhouder en bleef aan boord.

Tot nu. “Na 4,5 jaar is de tijd rijp om andere oorden op te zoeken”, aldus Jeroen Reijnen (37). “Ik vertrek in goede verstandhouding en ga een nieuwe uitdaging aan. Ik wens het team van Solar Assistance, momenteel 13 mensen sterk, nog veel succes. Het staat buiten kijf dat hun business de komende jaren nog fors zal groeien. In België liggen méér dan 400.000 installaties die tussen nu en 2025 allemaal met een defect geconfronteerd zullen worden. Met de unieke formule van onderhoud, verzekering en garanties, heeft Solar Assistance vandaag nog weinig concurrenten. De toekomst is dus verzekerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.