Nieuws Limburg Jet geeft al 50 jaar van jetje

Jet geeft al 50 jaar van jetje

Jet geeft al 50 jaar van jetje

Deze week wordt in 354.000 Limburgse brievenbussen de feesteditie van het gratis huis-aan-huismagazine Jet bedeeld. Het populaire blad uit onze Mediahuis-groep bestaat 50 jaar, en dat moet gevierd worden! In die halve eeuw is Jet een vaste waarde geworden in de Limburgse advertentiemarkt. Duizenden ondernemingen vonden via dit kanaal de weg naar nieuw cliënteel.

De lancering van het magazine in 1971 was een Europese primeur, want een gratis bedeling van een magazine in vierkleurendruk was tot dan ongekend. Jet was van meet af aan een trendsetter en is tot op vandaag het meest gelezen gratis magazine in Limburg. Naast de gedrukte versie werd er de afgelopen jaren ook sterk ingezet op de online aanwezigheid, onder meer door scanbare codes af te drukken, die doorlinken naar een digitaal verlengstuk.

Ook bij de adverteerder is Jet een gewaardeerd medium geworden. “Ons blad is uitgegroeid tot een shoppingmagazine met heel veel trouwe regionale adverteerders en lezers”, weet productmanager Catherine Mathieu. “De inhoud en vormgeving zijn in al die jaren mee geëvolueerd volgens de gangbare stijlen en trends. Op die manier hebben we een trouwe band kunnen opbouwen met onze adverteerders.”

Gefeliciteerd Jet! Op naar de volgende 50!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.