Nieuws Limburg Jo en Elly verkopen hoekje van hun Poetsbureau

Jo en Elly verkopen hoekje van hun Poetsbureau

Jo en Elly verkopen hoekje van hun Poetsbureau

BNP Paribas Fortis Private Equity heeft een minderheidsbelang genomen in Stellar, de holding boven Het Poetsbureau en Work Wizards met hoofdkantoor in Beringen. Het extra kapitaal moet oprichters en eigenaars Jo Mellemans en Elly Huysmans toelaten om via overnames “een ecosysteem van verschillende activiteiten in de B2C- en B2B-markt uit te bouwen”. Aan ambitie geen gebrek dus.

Het Poetsbureau is het grootste dienstenchequebedrijf van Vlaanderen, met meer dan 9.500 medewerkers en een omzet van 150 miljoen. Daarnaast wordt ook schoonmaak voor bedrijven aangeboden (Het Poetsbureau for Business) en hebben Jo Mellemans en Elly Huysmans met Work Wizards ook een eigen uitzendbureau in de groep. Het is om dit geheel verder uit te bouwen tot een cluster van diensten aan zowel bedrijven als particulieren, dat er een externe investeerder in het kapitaal werd toegelaten. Dat is BNP Paribas Fortis Private Equity geworden.

“We willen onze evolutie van dienstenchequebedrijf naar dienstenbedrijf stelselmatig uitbouwen”, legt Jo Mellemans uit. “Daarbij streven we naar een ecosysteem van verschillende activiteiten in de B2C- en B2B-markt. De participatie van BNP Paribas Fortis Private Equity laat ons nu toe in te zetten op overnames om die diversificatie van ons dienstenaanbod nog verder te versterken. We zijn erg blij dat zij – van bij de start van Het Poetsbureau trouwens – in ons verhaal geloven en onze visie steunen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.