Nieuws Limburg Jo Nelissen meest creatieve ter wereld

Jo Nelissen meest creatieve ter wereld

Jo Nelissen meest creatieve ter wereld

Met een welgemeende “tsjakaaaa…” liet Jo Nelissen vanuit Osaka in Japan het thuisfront weten dat hij zopas werd verkozen tot JCI Creative Young Entrepreneur, een onderscheiding die op wereldvlak wordt toegekend aan innovatieve ondernemers. Nadat hij eerder al tot Limburgs en Vlaams laureaat was uitgeroepen, mocht de zaakvoerder van ABN uit Bilzen naar de internationale finale in Japan afzakken. Met succes…

Zuid-Limburger Jo Nelissen en zijn echtgenote Rosaline Wijnen startten ABN in 1996 als leverancier van airco-installaties, maar breidden snel uit naar warmtetoepassingen, ventilatie en daarna ook clean-rooms. Vandaar dat ABN vandaag The Air Management Group als baseline voert. Het bedrijf heeft vestigingen in Munsterbilzen (hoofdzetel), Halle, Sint-Niklaas en het Nederlandse Nederweert. Er werken zo’n 72 mensen en de omzet bedraagt ongeveer 15 miljoen euro.

Namens Made in Limburg: proficiat aan Jo, Rosaline en het team van ABN!

Overigens: met de firma Melotte uit Zonhoven had Vlaanderen nog een tweede Limburgse vertegenwoordiger naar Osaka gestuurd. Ook zij deden het uitstekend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.