Nieuws Limburg Jobs rollen van de band in Trixxo Arena

Jobs rollen van de band in Trixxo Arena

Jobs rollen van de band in Trixxo Arena

Een hoogdag wordt het: 30 maart! Want dan gaan alle bedrijven die nog koortsachtig op zoek zijn naar geschikt personeel, een ruime keuze kunnen maken uit de honderden werkzoekenden die een bezoek brengen aan de Jobbeurs Hasselt.

De organisatie van de beurs ligt in handen van Jobat, het platform waar diverse mediagroepen hun vacatures online en offline bundelen. Trouwe partnerbedrijven en organisaties, zoals het ZOL, Brightplus, Puratos, Noorderhart, Scania, Alro of Konings stellen er op hun stand de beschikbare banen voor. En er zijn er nog wel wat: van fruitplukkers over textielontwerpers, yoga-coaches, tatoeëerders tot commerciële directeurs en exportmanagers voor Slovenië: alle bezoekers kunnen er hun droomjob vinden na een 1 op 1 kennismaking, gevolgd door een fysieke swipe naar rechts. Naast de diverse beursstanden is er voor het tweede jaar op rij ook een eiland waar lokale ondernemingen van Hasselt zich kunnen voorstellen.

“Het doel van Jobat is uiteraard om de bedrijven die in de war for talent op zoek zijn naar de juiste profielen, te matchen met de perfecte kandidaten”, zegt Karen Bulterys, Event Marketeer van Jobat. “Daarin willen de deelnemende bedrijven faciliteren. Ze mogen rekenen op een eigen standruimte, klaar om aangekleed te worden in de eigen look & feel. Met een wervingscampagne en een communicatiepakket zullen we voor, tijdens en na de beurs de juiste instroom genereren. Wie intekent krijgt bovendien toegang tot het online beursplatform van Jobat om tekst, uitleg en vooral vacatures toe te voegen en kandidaten warm te maken voor de vacante functies. Op het event worden face-to-face gesprekken met lokaal talent gefaciliteerd, en tot slot is het mogelijk om met 1 klik de cv’s van kandidaten in de database te zoeken, en dit ook na de beurs.

Bezoekers krijgen tevens de kans om boeiende workshops en diverse coachingsessies te volgen, en zo hun carrière nog sneller op de rails te zetten of nóg succesvoller verder uit te bouwen. Bovendien is ook VDAB steevast van de partij met coaching en carrièreadvies. En er zal een fotograaf aanwezig zijn om professionele portretfoto’s te laten maken voor zijn of haar cv. En wie tussendoor zin in of nood heeft aan een deugddoende en rustgevende massage: dat kan ook.

Kortom: bedrijven en organisaties die zich op donderdag 30 maart van 13u tot 18u van hun beste zijde willen laten zien, kunnen alle informatie over beursdeelname bekomen via info@jobat.be of op het nummer 02 467 48 00. Bekijk ook zeker even de video hieronder!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.