Nieuws Limburg Joeri Lieten nieuwe CEO van Autoglass Clinic

Joeri Lieten nieuwe CEO van Autoglass Clinic

Joeri Lieten nieuwe CEO van Autoglass Clinic

Op 1 februari 2019 gaat Joeri Lieten aan de slag als CEO van Autoglass Clinic, het Limburgse familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de herstelling en vervanging van autoruiten. Joeri Lieten was tot dusver CEO van de betaalapp Payconiq, die zopas fusioneerde met Bancontact.

Autoglass Clinic groeit gemiddeld 20 tot 25 procent per jaar en wil dat groeiritme de komende jaren verdubbelen. Daarom neemt gedelegeerd bestuurder en eigenaar Charline Leroi een CEO aan boord. Joeri Lieten krijgt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse werking. Charline Leroi blijft als eigenaar actief meewerken aan de strategische en commerciële uitbouw van het bedrijf.

“Met zijn achtergrond is Joeri perfect geplaatst om onze uitdagingen en stevige ambities aan te pakken”, zegt Charline Leroi. “Enerzijds willen we anticiperen op de stijgende complexiteit in de sector op het vlak van technologie en digitalisering, anderzijds willen we onze toenemende groei versnellen en versterken.”

Joeri Lieten is er klaar voor: “De komende jaren wil ik de dienstverlening van Autoglass Clinic nog verder uitbouwen en ons netwerk van service-centers verder harmoniseren en digitaliseren”, zegt hij.

Autoglass Clinic beschikt vandaag over 23 servicecenters verspreid over heel België, en heeft daarnaast 55 mobiele units die aan de deur bij particulieren en bedrijven de ruiten gaan herstellen of vervangen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.