Nieuws Limburg JoJo start met afdeling voor tijdregistratie

JoJo start met afdeling voor tijdregistratie

JoJo start met afdeling voor tijdregistratie

Jo Janssen van JoJo Elektronica uit Opglabbeek heeft goed nieuws. De omzet stijgt explosief en er werd een nieuwe telg aan de familie toegevoegd. “Het eerste kwartaal 2011 sluiten we af met een toename van maar liefst 41%,” legt de zaakvoerder uit. “Dit heeft vooral te maken met enkele grotere projecten voor camerabewaking die we wisten binnen te halen. We hebben veel geïnvesteerd in de nieuwste IP-camera’s die via glasvezelnetwerken haarscherpe beelden doorsturen. De klanten weten deze drang naar innovatie blijkbaar te appreciëren.”

Vandaar dat JoJo Elektronica, trouwens één van de best bezochte bedrijven op de recente Made in Limburgdag, op dit vooruitstrevende elan wil verdergaan. “Met de ontwikkeling van een nieuwe dienst voor de tijdregistratie van medewerkers, willen we opnieuw hoge ogen gooien,” zegt Jo Janssen nog. “We verwachten veel van dit échte ‘made in Limburg-product’, waarmee bijvoorbeeld ook een flexibele roosterplanning kan gemaakt worden. We hebben voor deze productcategorie zelfs een aparte afdeling opgericht.”

Het bedrijf telt vandaag 21 medewerkers, en is nog op zoek naar bijkomende technici.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.