CODA-010224-8340-B

Jong geweld versterkt top van Coda

Coda Boekhouders, met vestigingen in Zonhoven en Oudsbergen, heeft de bedrijfstop versterkt met 2 nieuwe partners: Maarten Caymax en Christoph Liebens stappen in als vennoot en maken voortaan ook deel uit van de Raad van Bestuur.

Coda Boekhouders werd opgericht in 2005 en telt inmiddels 26 medewerkers. Het kantoor houdt zich hoofdzakelijk bezig met de boekhoudkundige- en fiscale begeleiding van éénmanszaken en vennootschappen. Daarnaast heeft het team heel wat expertise op het vlak van startersbegeleiding en wordt er tevens juridisch advies aangeboden.

"Om ook de toekomst op langere termijn te verzekeren, werd de huidige aandeelhoudersstructuur uitgebreid met 2 nieuwe vennoten", zegt Peter Vandersteegen, die samen met Luc Gielen, Rik Vandebeeck, Patrick Kessels en Sven Thijs al partner van Coda was. "Maarten Caymax en Christoph Liebens zullen bovendien samen met mij de Raad van Bestuur vormen."

Het kantoor nog verder digitaliseren zal op kortere termijn één van de grootste uitdagingen van de nieuwe bestuurders zijn. "Aangezien er door de digitalisering heel wat tijdrovende taken geautomatiseerd kunnen worden, zal er hierdoor nog meer ruimte zijn om advies te verstrekken aan onze klanten", besluit Peter Vandersteegen.