Nieuws Limburg Jong groeibedrijf vindt onderdak op creatieve site

Jong groeibedrijf vindt onderdak op creatieve site

Jong groeibedrijf vindt onderdak op creatieve site

Het Genkse online marketingbureau Yungo woont sinds kort op C-mine. Het jonge groeibedrijf heeft zich genesteld in de gebouwen van interieurbouwer Deusjevoo, waar de verdere toekomstplannen gesmeed en uitgevoerd zullen worden.

Yungo werd 2,5 jaar geleden opgericht toen Master in de Grafische Kunsten Wouter Dorissen de handen in elkaar sloeg met sales-specialist Daniël Limneos. De naam Yungo is een samentrekking van het Latijnse ‘iungo’ (“ik verbind”) met het Engelse ‘young’.

“We hebben de online marketing die we aanbieden bij klanten, uiteraard ook op ons eigen bedrijf toegepast”, vertelt Wouter Dorissen. “Tegelijk hebben we aan ons relatienetwerk gebouwd. Dit heeft geleid tot een spectaculaire groei, met nu al 12 medewerkers.”

De coronacrisis heeft de rush op online verkoop én marketing nog versneld. Daardoor moet Yungo nog een tandje bijsteken en drong de verhuis naar een groter kantoor zich op. “We hebben een mooie bedrijfsruimte ingenomen in het gebouw waar ook Deusjevoo is gevestigd”, aldus nog Wouter Dorissen. “Het spreekt dan ook voor zich dat we hen hebben ingeschakeld om op een creatieve manier een warme thuis voor Yungo te creëren.”

Vanuit de nieuwe uitvalsbasis blijft het bedrijf ambitieus: “We willen binnen drie jaar bij de top van het Limburgse marketinglandschap behoren”, besluit de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.