Nieuws Limburg Jonge ondernemers lanceren hippe mobiele kantoren

Jonge ondernemers lanceren hippe mobiele kantoren

Jonge ondernemers lanceren hippe mobiele kantoren

skilpod tuinbureauTwee jonge Limburgse ondernemers hebben de handen in elkaar geslagen om een nieuw concept van mobiele werkruimtes te lanceren. Skilpod is de naam van het bedrijf uit Meeuwen-Gruitrode dat hippe kantoor-units bouwt en in de tuin neerpoot als frivole werkplaats. Filip Timmermans en Jan Vrijs hebben het concept opgezet rond kernwaarden als ecologische duurzaamheid, design, de aanpasbaarheid in functie van de klant, en natuurlijk ook het mobiele aspect ervan. Er zijn diverse types ontworpen, afhankelijk van de behoefte aan ruimte.

skilpod 2Skilpod is erg ambitieus. Naast de mobiele kantoren voor thuiswerkers, worden er ook ontwerpen gemaakt om in te wonen. Er worden toepassingen uitgewerkt voor klaslokalen, zorgwoningen, kinderopvang, vakantiehuizen, enzovoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.