Nieuws Limburg Jonge uitbater restaurant overleden na ongeval

Jonge uitbater restaurant overleden na ongeval

Jonge uitbater restaurant overleden na ongeval

Francesco Calianno, mede-uitbater van het Italiaanse restaurant Bar Tre in Hasselt, is overleden aan de gevolgen van een auto-ongeval. Hij was amper 34 jaar.

Bar Tre is de zaak van Dino Calianno. Hij introduceerde intussen zijn zonen Francesco en Cesare in het restaurant, dat in Hasselt en wijde omgeving gekend is als een toplocatie voor Italiaanse specialiteiten en wijnen. Het zijn niet alleen de authentieke gerechten maar ook de gezellige ambiance, gecreëerd door de zaakvoerders, die van Bar Tre een populaire trekpleister maakt.

Francesco Calianno was maandag in de Ardennen, waar hij als jager en natuurliefhebber wel vaker vertoefde. Rond 20u ’s avonds moet er onderweg iets verkeerd zijn gelopen. Zijn terreinwagen geraakte van de weg af en belandde tegen een boom. De 34-jarige ondernemer is ter plaatse overleden.

De talrijke vrienden van Francesco typeren hem als oprecht, grappig en een echte levensgenieter. Ook de klanten van het restaurant kennen hem als vriendelijk en joviaal in de omgang. Zijn plotse overlijden komt dan ook bijzonder hard bij iedereen uit zijn directe én zakelijke omgeving. We wensen iedereen die is geraakt door het heengaan van Francesco bijzonder veel sterkte toe.

Reageer op dit bericht

Reacties

. 2021-12-08 12:10:58

Oprechte deelneming

Kristel V. 2021-12-01 13:55:28

Heel veel sterkte met het grote verlies van jullie zoon Francesco. Wij zullen hem herinneren als een zeer lieve goedlachse man.

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.