Nieuws Limburg Jonge vrouwen (en heer) bij grootste Vlaamse beloften

Jonge vrouwen (en heer) bij grootste Vlaamse beloften

Jonge vrouwen (en heer) bij grootste Vlaamse beloften

Ruth Janssens van Small Teaser, Bieke Van Gorp van FibriCheck en Maarten Vandenbroucke van Ticto worden door experts gerangschikt bij de 50 meest beloftevolle Vlaamse ondernemers. Beide dames en hun mannelijke collega zijn stichter van bedrijven met nogal wat gelijkenissen. En dat is geen toeval.

Het was zakenkrant De Tijd die afgelopen weekend een lijst publiceerde van de 50 Vlamingen die het volgens hen ver zullen schoppen in de zakenwereld. Daarbij 3 Limburgse ondernemers, niet toevallig met heel wat gelijkenissen. Zowel Ruth Janssens, Bieke Van Gorp als Maarten Vandenbroucke hebben een bedrijf gestart met een digitale applicatie, zijn gevestigd op de Corda Campus, tellen LRM onder hun investeerders en haalden al flink wat kapitaal op om de ontwikkelingen te versnellen. Producten van de succesvolle Limburgse start-upcultuur, zeg maar.

Aan lezers van Made in Limburg moeten we de 3 toppers misschien niet meer voorstellen. We publiceerden al tal van artikels over Small Teaser (foto), het platform waarop gebruikers digitale magazines kunnen aanmaken. En over FibriCheck, de app die toelaat om via een smartphone hartritmestoornissen tegen te gaan. Tot slot is er Ticto, het bedrijf dat via een systeem van digitale badges de toegang tot grote events kan managen.

Of ze hun status van belofte kunnen waarmaken, weten we over enkele jaren…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.