Nieuws Limburg Jongere van het jaar zet nieuwbouw in Genk

Jongere van het jaar zet nieuwbouw in Genk

Jongere van het jaar zet nieuwbouw in Genk

luminex-6In Genk heeft aannemer Mathieu Gijbels zopas de eerste kolom geplaatst van het gloednieuwe bedrijfsgebouw voor Luminex. CEO Bart Swinnen, voormalig winnaar van de Award JCI Jonge Ondernemer van het Jaar, is aan een forse groei bezig en wil op de nieuwe locatie weldra 20 extra mensen tewerkstellen.

Luminex is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwikkelt voor de distributie van dat voor de professionele entertainment-industrie. Amper 14 jaar na de start is de onderneming één van de wereldtoppers in de sector. Vooral de laatste jaren gaat het hard. Zodanig dat er nu 2 miljoen euro moet vrijgemaakt worden om een nieuw hoofdkantoor te bouwen. Dat zal gebeuren in Zwartberg (Genk).

Daarmee worden de ambities van Luminex onderstreept. “We hebben nood aan een ruime thuishaven waar er plaats is om creatief en innovatief te zijn,” aldus Bart Swinnen. “We gaan hier ons lokaal en internationaal netwerk in de beste omstandigheden kunnen ontvangen. Het wordt het vertrekpunt om op een efficiënte wijze onze producten wereldwijd te exporteren. Over 3 jaar willen we de omzet naar 8 miljoen euro tillen en kunnen er bovenop de 13 mensen nu, nog 20 collega’s bijkomen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.