Jongform gaat een maand fris in het sop

Jongform, de gekende meubelproducent uit Genk, zal een maand lang onder handen worden genomen door het professionele schoonmaakteam van Higenius Group. Het bedrijf van CEO Marc Huls is immers als winnaar uit de bus gekomen van de wedstrijd die Higenius had opgezet in samenwerking met Made in Limburg.

Jongform werd in 1984 opgericht door Marc Huls. Hij engageert jonge ontwerpers om stijlvolle meubelen uit te tekenen. De productie gebeurt in Genk op een oppervlakte van meer dan 20.000 m². In 2011 opende het bedrijf onder de naam Opuz een toonzaal in Hasselt, zodat binnen- en buitenlandse klanten de producten kunnen bewonderen in een architecturaal kader. Daarnaast opereert Marc Huls ook onder de naam Sur & Plus. Hiermee wordt een gamma zitmeubelen voor de residentiële markt aangeboden, vooral gericht op het midden- en hogere segment.

Het personeel en de klanten van Jongform zullen de komende maand van de vloer kunnen eten. Het bedrijf is immers uitgeroepen tot winnaar van de grote schoonmaakactie die door Higenius Group werd opgezet. Bovenop de reguliere schoonmaak, zal ook een grondige desinfectie gebeuren, zodat alle bacteriën die mogelijk in de bedrijfsgebouwen rondzweven, vakkundig worden verwijderd.

Marc Huls was opgetogen met de prijs (ter waarde van 5.500 euro). Het goede nieuws werd hem gebracht door Michiel Vandeweyer, CEO van Higenius Group (foto).