Nieuws Limburg Jonkers ruilt Jansen voor Sunparks

Jonkers ruilt Jansen voor Sunparks

Jonkers ruilt Jansen voor Sunparks

Jean Jonkers, die na een lange carrière bij Center Parcs, de afgelopen 11 jaar commercieel directeur was bij Jansen Doe-het-zelf in Meeuwen, wordt op 1 januari de nieuwe parkmanager van Sunparks Kempense Meren in Mol.

jean-jonkersVakantieparken zijn geen onbekend terrein voor de Limburger. “In heb 17 jaar voor de groep Center Parcs gewerkt, in de parken Erperheide, Kempervennen en Limburgse Peel en dat in verschillende functies”, zegt hij. “Sunparks Kempense Meren ken ik nog niet zo goed. In ieder geval wil ik er een dynamisch team neerzetten, een team van mini-ondernemers. En ook de gastenbeleving moet omhoog.”

Sunparks en Jonkers kijken alvast uit naar de opening van het indoor pretpark dat Jack Schoepen (zoon van…) op de parking van het vakantiecentrum wil bouwen en in het najaar van 2018 de deuren moet openen. “Dat betekent zonder meer een toegevoegde waarde voor ons”, aldus nog Jean Jonkers.

De Limburgse manager krijgt nog een uitdaging op zijn bord. Er loopt momenteel een onderzoek naar de mogelijkheden om een waterskipiste aan te leggen op de aanpalende vijver van Sunparks. Er zouden ook 25 nieuwe woningen bijgebouwd worden naast en in het water. Jonkers weet dus wat doen…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.