Nieuws Limburg Jouck en Batsleer openen in Aartselaar

Jouck en Batsleer openen in Aartselaar

Jouck en Batsleer openen in Aartselaar

De Limburgse groep van bedrijvencentra Officenter heeft in Aartselaar officieel zijn derde vestiging geopend. Het gaat dus snel voor Christa Jouck en Koen Batsleer, die amper 2 jaar geleden in Hasselt met het nieuwe concept voor de verhuur van flexibele kantoorruimtes van start gingen. Ondertussen is Officenter Hasselt de uitvalsbasis geworden voor meer dan 150 ondernemingen.
In september 2011 volgde Officenter Turnhout dat nu al meer dan 60 bedrijven als klant telt. De derde stek zou normaal gezien Maastricht worden. “Maar ondertussen deed Aartselaar zich als opportuniteit voor,” zegt managing director Christa Jouck. Officenter nam het pand begin dit jaar over van KBC, Eandis en POM Antwerpen.

Net zoals bij de andere vestigingen werkt Officenter samen met plaatselijke partners. In Aartselaar, vlakbij de A12, zijn er dat 12. Het pand van 1.800 m² kreeg een facelift van 2,5 miljoen euro. De officiële opening groeide met 700 aanwezigen uit tot het grootste netwerkevenement van de regio. Ook minister-president Kris Peeters was er bij. Officenter heeft behalve in Maastricht nog onmiddellijke plannen voor Leuven. “De vraag naar flexibele huisvesting voor bedrijven blijft immers groeien”, aldus Koen Batsleer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.