joyn kbc

Joyn (Frank Bekkers) neemt 1.400 handelaren over van Citie

Joyn, het van origine Limburgse platform voor klantenbinding voor handelszaken, neemt collega Citie over en versterkt op die manier zijn marktpositie als grootste Belgische loyalty-speler. Joyn neemt vanaf 10 oktober niet alleen de 1.400 handelaren en 9 stedencontracten van Citie over, maar verwelkomt ook de Citie-medewerkers in zijn team.

Jan Bussels, CEO van Citie is blij met de samenwerking. “We kennen Joyn al langer, we weten dat hun dienstverlening goed zit, dat ze voor hetzelfde doel strijden en we op deze manier met vereende krachten de lokale handelaar, steden en gemeenten kunnen versterken”, legt Bussels uit. Dankzij de samenwerking verbinden en activeren Joyn en Citie meer dan 2 miljoen gebruikers, meer dan 7.500 handelaars en meer dan 40 steden in België.

“We geloven steevast in partnerships zoals met Citie”, zegt Frank Bekkers, CEO van Joyn. “Joyn zit op die manier steeds sterker in het zadel om zo de steden en lokale handelaars nog meer te ondersteunen en gebruikers nog meer beleving te bieden.”