Jumbo Ranst Jumbo Ranst

Jumbo opent in Ranst zesde Belgische winkel

Aan de Kromstraat 111 in Ranst heeft Jumbo haar vierde winkel in de provincie Antwerpen geopend op de locatie van de voormalige supermarkt Francken. Het gaat om de zesde Belgische winkel. De gloednieuwe winkel van Jumbo in Ranst heeft een totaaloppervlakte van zo’n 2.000 m² en stelt zo’n 70 mensen uit de streek te werk.

“We zijn ontzettend blij met de nieuwe winkel in Ranst”, geeft filiaalmanager Jelle van Gansen aan. “We kunnen niet wachten om aan onze klanten in Ranst de Vlaamse klassiekers aan te bieden. Maar ook om hen de unieke Jumbo producten te laten ontdekken. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor versbereide pizza’s om thuis af te bakken, maar ook voor heerlijk verse, ter plaatse gebrande noten. We willen graag onze passie voor lekker én gezonder eten delen.”

Lokale producten

Jumbo wil okale producten in het assortiment opnemen om zo de behoeften van de lokale klanten nog beter te vervullen. “Daarom bekijken we momenteel hoe we ons huidige assortiment kunnen uitbreiden met lokale producten uit het voormalige Francken assortiment”, legt Jelle van Gansen uit.

Verschillende producten komen al in aanmerking voor de uitbreiding van het Jumbo assortiment in de winkel in Ranst. “We verlekkeren ons onder andere op de broden van Patroba en het water van Ordal, die vanaf begin volgend jaar in de winkel zullen liggen. We hopen snel nog meer producten aan ons assortiment te kunnen toevoegen,” voegt Jelle toe.

Succesverhaal in België gaat verder

Eind 2019 opende Jumbo haar eerste winkel in België. Ondertussen telt het concern zo’n 670 supermarkten in België en Nederland.

“We merken dat de Vlaming onze unieke Jumbo formule omarmt en dat het belevingsconcept aanslaat. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we vandaag in Ranst onze zesde Belgische winkel hebben geopend,” vertelt Peter Isaac, managing director van Jumbo België. “Dankzij onze winkel in Ranst kunnen we nog meer klanten kennis laten maken met onze unieke Jumbo formule.”