Nieuws Limburg Kameroen met Diepenbeekse technologie naar WK

Kameroen met Diepenbeekse technologie naar WK

Kameroen met Diepenbeekse technologie naar WK

Niet alleen de Belgen en de Hollanders zullen tijdens het WK gebruik maken van Limburgse spitstechnologie om de tegenstanders grondig te analyseren. Ook de trainers van Kameroen zijn in Diepenbeek gaan shoppen bij QuESD, waar onder de naam Soccer Lab Technology, software wordt ontwikkeld om professionele analyses te maken.

kameroen wkHoe gaat QuESD tewerk? Het bedrijf levert software voor video-analyse en clubmanagement voor de nationale ploegen, zodat ze hun eigen analyse kunnen maken van de wedstrijden en van individuele spelers. Alle hoekschoppen, alle dribbels van een bepaalde speler of de hoek waarin Messi zijn strafschoppen schiet: het is door de trainersstaf in enkele seconden te raadplegen via de iPad of andere dragers. Er zitten heel wat compilaties klaar, die een trainer direct een duidelijk beeld moeten geven over een speler of de hele ploeg van de tegenstrevers.

Ook clubs als Ajax, PSV, Werder Bremen, Club Brugge of Standard werken al een tijdje met de Soccer Lab Technology van QuESD.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.