Nieuws Limburg Kamps advieskantoor neemt Hasselts softwarehuis over

Kamps advieskantoor neemt Hasselts softwarehuis over

Kamps advieskantoor neemt Hasselts softwarehuis over

Rezolv, het business consultancy-kantoor onder leiding van Robbie Eyckmans uit Leopoldsburg, heeft het Hasseltse Qustomized overgenomen. Michiel Vanreyten, oprichter en CEO van het bedrijf in softwareontwikkeling op maat, verlaat Qustomized en focust zich op andere ondernemersprojecten.

Qustomized heette vroeger Digital Talents en maakt vooral ERP-oplossingen op maat. Michiel Vanreyten wist het bedrijf uit te bouwen tot een stabiele KMO met 10 medewerkers. Het hele team stapt nu over naar Rezolv uit Leopoldsburg, een advieskantoor in oplossingen voor supply chain en operations. “Een unieke manier om onze dienstverlening uit te breiden”, zegt Robbie Eyckmans van Rezolv. “De klanten van Qustomized zullen nu rechtstreeks toegang krijgen tot het strategische advies van Rezolv en andersom zullen de bestaande Rezolv-klanten nu ook met maatwerk in systeem- en softwareoplossingen geholpen worden.”

Het gaat om de eerste overname voor Rezolv, en dit in een economisch niet zo evidente periode. “Al voor de eerste lockdown waren we aan het uitkijken om een overname te realiseren”, aldus Eyckmans. “Corona zorgde er weliswaar voor dat die plannen tijdelijk opgeborgen moesten worden: de eigen onderneming boven water houden was de eerste prioriteit. In april 2020 zagen we zo goed als alle opdrachten stilvallen, maar na de zomer stabiliseerde de situatie en in november diende zich de overname-opportuniteit van Qustomized aan.”

Michiel Vanreyten stapt niet mee over naar Rezolv. Hij gaat zich op nieuwe projecten toeleggen. “Qustomized is in goede handen”, zegt hij. “Door de overname zal het bedrijf verder kunnen groeien dankzij de synergie tussen de twee ondernemingen. Voor klanten en medewerkers biedt dit nieuwe perspectieven, en daar ben ik blij om.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.