Kantoor Van Hees en MVG vlnr: Henri van Loon (zaakvoerder MVG – verkoper), Roy Slenders & Frank Van Hees (zaakvoerders KVH).

Kantoor Van Hees en MVG verzekeren hun toekomst samen

Verzekeringsmakelaar en Fintro-bankagent Kantoor Van Hees (Lommel en Arendonk) en MVG Verzekeringen (Ravels) bundelen hun krachten. Deze strategische alliantie resulteert in een sterkere marktpositie voor beide partijen.

De strategische alliantie is een win-win voor alle partijen. “Onze visie op klantgerichtheid en persoonlijke service sluit naadloos aan bij die van Kantoor Van Hees”, aldus Henri Van Loon, zaakvoerder van MVG Verzekeringen. “Deze samenwerking voelt als een natuurlijke fit. Bovendien krijgen MVG-klanten nu ook toegang tot bankdiensten.”

Roy Slenders, zaakvoerder van Kantoor Van Hees, vult aan: “Met onze kantoren in Lommel en Arendonk waren we al goed vertegenwoordigd. Door de opname van MVG in onze groep breiden we onze positie in de Kempen fors uit.”

Focus op kmo’s

Kantoor Van Hees staat bekend om zijn specialisatie in kmo’s. De overname van MVG versterkt deze specialisatie. “Bovendien halen we met MVG extra kennis in huis op het gebied van het verzekeren van collecties, kunstwerken en oldtimers, waardoor we een volledig en gespecialiseerd dienstenpakket kunnen aanbieden. Samen bouwen we verder aan een sterke toekomst”, zegt Frank Van Hees van Kantoor Van Hees.