Nieuws Limburg Kaper Upkot stuit op grote interesse bij investeerders

Kaper Upkot stuit op grote interesse bij investeerders

Kaper Upkot stuit op grote interesse bij investeerders

Laagdrempelig instappen met direct cashrendement. Het komt zelden voor bij nieuwbouwinvesteringen, maar met Kaper Upkot in Hasselt heeft Upgrade Estate wel zo’n project beet. “Combineer dat met onze verfrissende aanpak en dat slaat klaarblijkelijk aan bij investeerders”, vertelt Diederik Van Neste, cpo Upgrade Estate. “De verkoop van de Hasseltse studentenhuisvesting startte in mei, midden coronacrisis, en is al voor 70 procent verkocht.”

Twintig jaar geleden bouwden Nele Van Damme en Koenraad Belsack een huisje in Gent om tot een studentenwoning. Er volgde een tweede, een derde en Upgrade Estate was geboren. Van bij de start werden investeerders aangesproken, voor wie het ondernemende duo ook de verhuur- en beheerdienst op zich nam.

De visie breidde al snel uit en naast Upkot, dat zich toespitst op studentenhuisvesting, werd ook Upliving in het leven geroepen met deels bemeubelde appartementen voor jonge professionals. Beide concepten slaan erg aan en vandaag is Upgrade Estate actief in Gent, Antwerpen, Brugge, Brussel, Bergen, Kortrijk en sinds kort ook in Limburg.

Kaper Upkot

In Hasselt, in het groene Kapermolenpark vlakbij het centrum en verschillende campussen, heeft Upgrade Estate Kaper Upkot in zijn portefeuille opgenomen. Het project omvat 184 studentenkamers met connecterende leefkeukens en ontspanningsruimtes.

“Dit project ligt in het studentenhart van Hasselt, wat veel interesse bij studenten oplevert en dus een voortdurende bezetting. Iets wat klaarblijkelijk ook investeerders aanspreekt, want nog geen half jaar na lancering is reeds 70% verkocht. Investeerders vinden in Kaper Upkot een uniek project, waar zij al vanaf 110.000 euro instappen met een direct, continue én minimum cashrendement aan 2,3 procent netto.”

Wie interesse heeft om te investeren, stuurt een mailtje naar info@upgrade-estate.be en kan de gebouwen digitaal en in 360 graden bezoeken. “Via ons eigen platform kan je door kamers wandelen, vragen stellen die meteen beantwoord worden en digitaal tekenen. Ook een 1-op-1-bezoek kan op afspraak, rekening houdende met de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen.”

Investeren in duurzame relaties

Upgrade Estate gaat voor langetermijnrelaties, met haar investeerders én haar huurders. Investeerders kunnen kiezen om al dan niet deel te nemen aan algemene vergaderingen of gewoon genieten van de volledige ontzorging op vlak van verhuur en beheer. Ook naar de bewoners gaat er heel wat aandacht uit.

“Ieder project krijgt een coach, die zich over het operationeel én sociaal beheer in het gebouw ontfermt en geregeld activiteiten voor de bewoners organiseert. Samen met tal van andere initiatieven creëren we zo een community en een vertrouwelijke, duurzame band.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.