Nieuws Limburg Karel Luyckx is Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar

Karel Luyckx is Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar

Karel Luyckx is Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar

Karel Luyckx, technisch directeur bij bouwbedrijf Houben, is zopas gehuldigd als Jonge Vlaamse Aannemer voor de regio Limburg. Deze prijsuitreiking gebeurde naar aanleiding van het visierapport van de Vlaamse Confederatie Bouw. Karel Luyckx kreeg een beeld gemaakt door kunstenares Mie Bogaerts.

karel luyckx en geertDe Jonge Vlaamse Aannemer wordt per regio gekozen, in nauw overleg met de lokale bouwconfederaties zoals de de Confederatie Bouw Limburg. Twee elementen zijn daarbij bepalend: de performantie van de jonge bedrijfsleider, maar ook zijn inzet voor de beroepsorganisatie. Karel Luyckx werd gehuldigd in de categorie Algemene Bouw en Ruwbouw. Karel was tot voor kort voorzitter van de Limburgse jongerenkamer en is hij lid van het directiecomité van Confederatie Bouw Limburg. Hij werkt voor algemene aannemer Houben uit Hasselt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.