Nieuws Limburg Karel Roex en Sabine Aerts samen op overnamepad

Karel Roex en Sabine Aerts samen op overnamepad

Karel Roex en Sabine Aerts samen op overnamepad

Karel Roex, zaakvoerder van Roex Seating Solutions in Dilsen-Stokkem en Sabine Aerts, zaakvoerder van 4ward in Genk, hebben samen de stoffeerderij Lemmens–Steyvers in Maaseik overgenomen. De nieuwe eigenaars voeren meteen ambitieuze plannen door. Begin 2021 verhuist Divanu, zoals de nieuwe naam van het bedrijf luidt, naar een nieuw gebouw van 600 m2 in Dilsen-Stokkem.

Lemmens-Steyvers, of beter Divanu, is een productiebedrijf dat zitmeubelen en aanverwante interieurproducten bekleedt. Klanten zijn interieurbouwers, kantoorinrichters en aanbieders van horeca- en projectmeubilair. Zoals Roex. “We kennen het bedrijf heel goed en willen de kwaliteit, flexibiliteit en de uitstekende service op hoog niveau houden”, zegt Karel Roex. ”

Het team van stoffeerders en schrijnwerkers wordt integraal mee overgenomen. “Met deze vakmannen houden we de technische kennis aan boord”, zegt Sabine Aerts. “Nu volgt de uitdaging om de werking te optimaliseren en Divanu naar de volgende fase te loodsen. De medewerkers zijn alvast erg enthousiast om hieraan mee te werken.”

Karel Roex en Sabine Aerts, die al sinds 2011 vanuit hun bestaande bedrijven samenwerken, koesteren grote ambities met Divanu. De productie zal over enkele maanden worden overgeheveld naar Dilsen-Stokkem. “Daar zal het team beschikken over een ruimte van 600 m2, met verdere uitbreidingsmogelijkheden. We zetten het laatste kwartaal van 2020 alvast in met goede vooruitzichten en kijken uit naar deze nieuwe uitdaging”, besluit het duo.

Heb je zelf plannen om je bedrijf te verkopen of een overname te realiseren? Het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) staat je graag bij met raad en daad! Volg zeker ook de activiteiten in het kader van de Week van de Bedrijfsoverdracht, die georganiseerd wordt van 16 tot 20 november 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.