itzu nederland

Kemps en Co palmen Holland in

HR-dienstengroep Itzu zet nieuwe stappen in de verovering van de Nederlandse markt. De bedrijven CPM Nederland en Juyst Samen zullen voortaan onder de Itzu-vlag varen en zo de merknaam beter bekendmaken.

Na een succesvol jaar in Nederland, met onder meer de start van de Itzu Talent Recruitment-divisie in Sittard, kondigt het Limburgse Itzu Group een nieuwe ontwikkeling aan: de hr-bedrijven CPM Nederland en Juyst Samen komen onder de Itzu-vlag. "Deze stap versterkt niet alleen onze positie als talentpartner in Nederland, we kunnen hiermee ook onze dienstverlening optimaliseren en uitbreiden", zegt CEO Louis Kemps. "Het aanbod wordt groter, waarmee we beter inspelen op groeiende vraag naar een veelzijdige en strategische HR-partner."

CPM Nederland focust op diensten als assessments, talentontwikkeling en coaching. De andere onderneming, Juyst Samen, legt zich toe op data en technologie in de hr-sector. "Door ze onder onze vleugels te nemen, ontstaan er meer synergieën en mogelijkheden", aldus nog Kemps.

De uitbreiding in Nederland is niet het laatste wapenfeit van Itzu Group in het buitenland. "We hebben wel degelijk de ambitie om uit te groeien naar een internationaal niveau. Te beginnen met Nederland, waar we nu al enthousiast zijn over onze huidige én toekomstige successen", besluit Kemps.