Nieuws Limburg Kenneth Ramaekers maakt naadloze overgang

Kenneth Ramaekers maakt naadloze overgang

Kenneth Ramaekers maakt naadloze overgang

kenneth-ramaekersKenneth Ramaekers wordt de nieuwe directeur Communicatie en Bestuurszaken van Hogeschool PXL. Ramaekers was tot voor kort de drijvende kracht achter Modemuseum Hasselt.

“Onze hogeschool is op korte tijd sterk gegroeid, en we staan voor vele nieuwe uitdagingen.  Kenneth Ramaekers zal ons directiecomité versterken en van daaruit meebouwen aan onze ambities in onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening,” zegt algemeen directeur Ben Lambrechts, “Hij zal vanuit zijn nieuwe functie de diensten en departementen van onze hogeschool coachen in hun communicatie, bestuur en medezeggenschap.” 

“Na bijna 9 jaar Modemuseum Hasselt was ik toe aan een nieuwe uitdaging,” zegt Kenneth Ramaekers. “Via verschillende projecten heb ik de afgelopen jaren heel wat collega’s van Hogeschool PXL leren kennen en hun enthousiasme en professionaliteit heeft me altijd weten te prikkelen. Samenwerken met Ben Lambrechts is een mooi perspectief. Hogeschool PXL is met haar vele disciplines een belangrijke katalysator op socio-economisch-cultureel vlak.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.