Nieuws Limburg Kerckhofs hangt wagentje aan groei van Proximus

Kerckhofs hangt wagentje aan groei van Proximus

Kerckhofs hangt wagentje aan groei van Proximus

Mathieu Kerckhofs Trailers, gelegen in Bree, heeft een bestelling genoteerd van maar liefst 106 professionele aanhangwagens. De klant is Proximus, die al sinds jaar en dag bij de marktleider komt shoppen.

Mathieu Kerckhofs ging in 1991 van start met de invoer en verdeling van aanhangwagens van Ifor Williams. Een succesverhaal, want van 1 verkochte ‘remorque’ groeide het familiebedrijf uit tot de marktleider in België, goed voor vandaag 1.300 trailers. Ook in middens van de paardensport en veevervoer is Ifor Williams intussen een begrip.

Vorig jaar werd de zaak van Mathieu Kerckhofs overgenomen door zijn dochter Liesbeth en Bernd Geebelen. Zij bouwen nu de positie van de Breese onderneming verder uit. Slechts één voorbeeld: “We zijn al vele jaren ‘hofleverancier’ bij eerst Belgacom, en nu Proximus”, vertelt Bernd Geebelen. “Eind 2018 kregen we het goede nieuws van een nieuw contract voor 106 aanhangwagens. Die zullen achter de vloot van Mercedes Sprinters worden gehangen voor het vervoer van hun minigravers. De eerste leveringen zijn inmiddels van start gegaan en in de komende maanden worden alle bestellingen afgeleverd.”

Een mooi contract voor Mathieu Kerckhofs Trailers, dat hiermee een stevige stap heeft gezet om het vorige omzetcijfer van 6 miljoen te overtreffen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.