Ward Kerkhofs – 2

Kerkhofs kaapt hamer van Kempeneers

Ward Kerkhofs, zoon van APK-topman Paul, is de nieuwe voorzitter van Jong Voka Limburg. Hij volgt Tineke Kempeneers op. Als ondervoorzitter werd Arthur Bukavyn aangeduid.

Onder het bewind van de afscheidnemende Tineke Kempeneers zijn enkele initiatieven tot volle ontbolstering gekomen zoals het horeca-netwerk Chef’s Table voor jonge ondernemers in de horeca of She means Business, voor vrouwelijke eigenaars. Een geslaagde invulling van haar mandaat. Tineke geeft nu de voorzittershamer door aan Ward Kerkhofs.

De 28-jarige Kerkhofs is nog maar drie jaar actief binnen Jong Voka Limburg maar kent als huidig bestuurslid en opvolger in lijn van het bedrijf APK Group, het klappen van de zweep. “De opportuniteit stelde zich om mij in deze rol te zetten, samen met de ondersteuning van het hele bestuur kijk ik er enorm naar uit”, stelt hij.

Gevraagd naar de accenten die hij de komende jaren wil leggen, komt Ward meteen uit bij de hoofddoelgroep van Jong Voka Limburg: de jonge eigenaar – ondernemer. “We merken dat er steeds meer jonge eigenaars zijn en dat er een generatiewissel staat te gebeuren in ondernemend Limburg. Met Jong Voka Limburg willen wij hen een platform aanbieden met kwalitatieve en inhoudelijke sessies, waarbij ze geïnspireerd terug naar hun eigen bedrijven kunnen gaan, en werken aan de economische toekomst van morgen. Want samen weten we meer en samen staan we sterker. Enkel zo kunnen we samen ondernemen en samen groeien.”