kenk

Kerkhofs verkoopt aan Kerkhofs

Na een gezamenlijk akoord hebben zaakvoerders Stefan Kerkhofs (Fungroup) en naamgenoot Patrick Kerkhofs beslist om verder te gaan met ieders core business. Hun bedrijf Kerkhofs Tent-Renting, dat beide heren 3 jaar geleden oprrichtten, komt nu voor 100% in handen van Patrick.

Patrick was de afgelopen 20 jaar reeds actief in de tentenbranche. Een fusie met Stefan heeft hem geen windeieren gelegd. Door het bundelen van de krachten werd een nog stevigere speler op de markt gecreëerd, die zowel de particuliere als de professionele klanten bedient.

Het vaste team van Kerkhofs Tent-Renting zal in de toekomst blijven opereren vanuit de locatie in Gruitrode. In deze nieuwe structuur wordt er de komende maanden plaats gemaakt voor twee fulltime medewerkers in de tentenbouw en zal er ruimte zijn voor een aantal flexijobs. “Nieuwe investeringen, extra werkgelegenheid en een schaalverbreding moeten ervoor zorgen dat het bedrijf ook in de toekomst blijft voldoen aan deze groeiende markt”, aldus Patrick. 

“De afgelopen 3 jaren waren enorm interessant als partner van Kerkhofs Tent-Renting maar voor The Fungroup liggen er ondertussen al nieuwe uitdagingen klaar waar in 2019 zal over gecommuniceerd worden”, aldus Stefan. “Nog even afwachten dus”.