Nieuws Limburg Kestens trekt deur van Corda INCubator dicht

Kestens trekt deur van Corda INCubator dicht

Kestens trekt deur van Corda INCubator dicht

Patrick Kestens, voortrekker en bezieler van de incubator-werking binnen LRM, zal na 5 jaar de startershub op Corda verlaten. “Ik ga een beetje genieten van het leven en vorm geven aan mijn nieuwe uitdaging”, zegt hij.

Op Corda Campus werd 5 jaar geleden de eerste incubator voor startende bedrijven opgericht. Patrick Kestens installeerde er een community met flexibele werkplekken en doorgroei-kantoren voor beginnend ondernemerstalent. De starters konden rekenen op gemeenschappelijke faciliteiten en gerichte dienstverlening door experts uit het netwerk. Ook in het buitenland, waar Kestens zelf de contacten ging leggen.

Het concept werd een succes en zo werd Corda INCubator het model voor het uitrollen van nog 8 andere incubatoren die LRM overal in de provincie heeft geopend. Nu alles op wieltjes loopt, acht Patrick Kestens de tijd rijp om een andere uitdaging aan te gaan.

“Met heel veel voldoening blik ik terug op meer dan 5 boeiende en uitdagende jaren”, zegt hij. “Het traject dat ik samen met de vele startups mocht doormaken op de Corda INCubator was onvergetelijk! Ik onthoud de fans van het eerste uur, het bouwen van onze community, de startups die met succes groeiden en die de uitdaging zo boeiend hebben gemaakt. Bedankt aan alle stakeholders, partners, LRM en in het bijzonder de startups voor deze boeiende periode!”

Kestens heeft al toekomstplannen, maar die moeten nog geconcretiseerd worden. “Vanaf 1 mei ben ik van plan om een tijdje van het leven te genieten en vorm te geven aan mijn nieuwe uitdaging. Bedankt aan iedereen en tot binnenkort!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.