Keten van tankstations zet voet aan wal in Limburg

Tinq, de grootste keten van onbemande tankstations in Nederland, zal weldra in Bree de eerste Limburgse vestiging openen. Bedoeling is om weldra in heel ons land klanten te overtuigen om bij Tinq te tanken.

Tinq is onderdeel van Enviem, een multi-brand company, gespecialiseerd in smeermiddelen en brandstoffen. Het bedrijf telt meer dan 800 werknemers en 600 tankstations in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Alleen in Nederland zijn er al 400 servicepunten, waarmee het gaat om de grootste keten van onbemande stations in dat land. België is in volle uitbreiding. Op dit moment zijn er 11 stations die het label dragen: 8 in Antwerpen, 2 in Vlaams-Brabant, eentje in Oostduinkerke.

En... op 10 juni volgt het eerste in Limburg! In Bree zal zaterdag immers een nieuwe Tinq opengaan, het vijfde dit jaar al. Het bedrijf houdt ook vast aan de vertrouwde formule van selfservice. "Het moet eenvoudig, snel, voordelig, kortbij, 24/7 en veilig zijn", aldus Stefan Claes, manager van Tinq België.

En de expansie blijft niet bij Bree. "Dit jaar kondigen wij zeker nog meerdere openingen aan”, besluit de landverantwoordelijke.