Nieuws Limburg Keukenwinkel in Bree wint nationale franchise-award

Keukenwinkel in Bree wint nationale franchise-award

Keukenwinkel in Bree wint nationale franchise-award

Team Ixina Bree TroffeeUit enkele honderden inzendingen is de Ixina-keukenwinkel in Bree verkozen tot meest innovatieve franchisenemer van het land. Dat is zopas bekendgemaakt door de Belgische Franchise Federatie (BFF).

ixina Bree in 3D“Een hele grote eer voor ons, aangezien onze winkel nog maar 2 maanden open is,” zegt zaakvoerder Tom van de Kimmenade. “Er deden toch grote kleppers mee, zoals AXA of Mc Donalds… Het is een hele erkenning voor de zware investeringen die we hebben gedaan om hier een vernieuwend concept neer te zetten. Het is absoluut onze bedoeling om iets totaal anders te doen dan de klassieke keukenwinkels. Ik denk bijvoorbeeld aan de 3D-presentatie de we de klanten laten zien van hun gekozen ontwerp. Met een 3D-brilletje kunnen ze virtueel rondlopen in hun toekomstige keuken, en zo ook uitproberen waar ze zich het best in thuisvoelen.” (foto)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.