Nieuws Limburg Kim Vaessen CEO en hoofdaandeelhouder bij Climatrix

Kim Vaessen CEO en hoofdaandeelhouder bij Climatrix

Kim Vaessen CEO en hoofdaandeelhouder bij Climatrix

De Limburgse onderneemster Kim Vaessen, dochter van Rob Vaessen (Rofix), staat na 5 jaar volledig op eigen benen met Climatrix. Ze is nu hoofdaandeelhouder geworden en leidt de onderneming als CEO.

Kim Vaessen en teamClimatrix zorgt voor duurzame, energiezuinige verwarming en koeling in vloeren, wanden en plafonds. Daarvoor werd een eigen, gepatenteerd systeem uitgedokterd. Met succes, want enkele jaren na de oprichting telt Climatrix 10 medewerkers. De gemiddelde jaarlijkse groei kwam uit op 16%. Kim Vaessen heeft intussen er ook ‘haar’ bedrijf van gemaakt en een aandelenpakket overgenomen van haar vader. Ze drukt haar eigen stempel door ambitieuze groeiplannen voor te leggen. “We willen constant vooruit, maar tegelijk onszelf ook niet voorbijlopen,” zegt ze. “Climatrix moet rustig groeien. Wel innoveren we voortdurend onze producten. Zo lanceerden we dit jaar nog het Clima Office Panel, in samenwerking met Jansen Bouwprofessional en Gyproc.”

Nog een nieuwigheid is de samenwerking met een Oostenrijkse collega. “Variotherm is een equivalent van ons bedrijf,” aldus nog Kim Vaessen. “Zij hebben een uitstekend, aanvullend productengamma. Door hun officieel te mogen vertegenwoordigen, kunnen we beide bedrijven versterken op de Europese markt. Voor ons biedt dit concreet een opportuniteit om vloerverwarming toe te passen in de renovatiemarkt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.