Nieuws Limburg Kleurrijk spektakel bij Marylène Madou in Genk

Kleurrijk spektakel bij Marylène Madou in Genk

Kleurrijk spektakel bij Marylène Madou in Genk

Mode-ontwerpster Marylène Madou heeft dinsdag in Genk een gloednieuwe flagshipstore geopend. Exact 5 jaar na de oprichting van haar bedrijf is de creatieve duizendpoot toe aan een groter pand om haar kleurrijke creaties te showen.

Nadat Marylène Madou in 2014 de eerste prijs op de internationale modewedstrijd The Silhouette of The Future wegkaapte, richtte ze in 2017 haar persoonlijk modeprintlabel op. Hieruit vloeide een eerste collectie van veelkleurige foulards uit voort, die snel (inter)nationale aandacht genereerde. Ze bouwde snel verder aan haar bedrijf, door de specialisatie in digitaal printdesign te gaan verfijnen. Het is een techniek die het mogelijk maakt om zelfgemaakte (digitale) illustraties en schilderijen uiterst gedetailleerd te conceptualiseren. Hiermee maakt Maryène Madou eigen modecreaties, én gaat ze samenwerkingen aan met gevestigde waarden als JBC, het Antwerpse Café Costume, schoenenmerk Morobé en Mayerline.

Naar aanleiding van het 5-jarig bestaan pakt de ontwerpster uit met enkele nieuwigheden. Zo is er in de eerste plaats de flagshipstore in Genk, die dinsdag de deuren officieel opende. Daarnaast presenteert Marylène Madou haar eerste boek, getiteld ‘Prints & Patterns’. Er staat een uitgebreid overzicht in van haar ontwerpen en biedt een inkijk in het creatieve proces.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.